Saturday, May 23, 2009

Dost-Dusman Gunasiri Degisim...

Dipcikle cocuk doven polisten, buralara geldik demek manasinda pazarlama haber asagida. Eh gelecek secimde oy da verirsiniz di mi? Tek amacimiz oyunuzu almak ah halkim. Bir gunde ne oldu? Secimde oy kaybeden partinin yapma kardesim dovme demesi sonucunda oldu. Elinde terfi sopasiyla duran iktidara karsi cikilir mi?
Kimse sormuyor degil mi, orada o cocugu doven polis niye dovdu, sonucunda bolunmusluk ne kadar ilerledi? Panzerlerin icinden gelen ok gibi bakislar daha ne kadar keskinlesti? Disler ne kadar daha sıkıldı? Bu kadar ofkenin yerlestigi bir cografyada yapma kardesimcilikle yolunu bulmaya calismak, gostermelik brlesmislik gosterileri ne kadar surdurulebilir? A benim iktidari oyuncak yapmis kapitalizm kokulu, zenginlik duskunu milli gorus acemilerim, ikinci nesil gurbetci nesli kadar yavan, yersiz yurtsuz ve bossunuz, ismail yk olabilirsiniz ancak...

OLUMLU YAKLAŞIM...

23 Mayıs 2009 21:40
Hakkari'de izinsiz gösteri yapan bir grup çocuk, polisin sıcak ilgisi üzerine dostluk maçı yaptı.

Hakkari'nin Bağlar Mahallesi'nde toplanan bir grup çocuk, terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonları protesto etmek amacıyla yola barikat kurup, terör örgütü lehine slogan attı.

Bölgeye gelen güvenlik güçlerini gören çocuklar, kaçmaya başladı.

Polisin sıcak ilgisi üzerine kaçmaktan vazgeçen çocuklar, polislerle futbol maçı yaptı. Maçtan sonra halay çeken çocuklar, daha sonra panzere bindirildi.

Maç sonunda polisler, çocuklara forma ve top alma sözü verdi.

No comments:

Post a Comment